Zorg dat je jouw waardering uitstraalt.

Bedank je personeel met een attentie!

De Leukste Relatiegeschenken

Bij Paktu kun je het zo gek niet bedenken of ze maken de grootste verrassing voor je personeel, je zaken relaties, gasten of noem maar een gelegenheid.

Verassende Verpakkingen

Bij Paktu zijn ze verpakkings specialist dus je zal versteld staan van de mogelijkheden. Immers de eerste indruk moet al een fantastische ervaring zijn!

Gebruik je eigen Stijl

Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten en we denken met je mee. Een relatiegeschenk helemaal in je huisstijl? Paktu regelt het!

Attentie voor je personeel

Een kleine attentie voor je personeel kan altijd! Buitenom de standaard feestdagen is het natuurlijk altijd een goed idee om waardering te tonen aan je personeel, ga daarom opzoek naar een kleinigheidje waarmee jij laat zien dat je je personeel waardeert zelfs op onverwachte momenten. Ben jij op zoek naar een leuke attentie maar weet je nog niet wat de mogelijkheden zijn? Wij laten in dit artikel graag wat unieke ideeën zien waarmee jij je personeel of zelfs vrienden kunt verassen. Ook leggen we uit waarom dit juist zo belangrijk is.

Een kleine waardering

Je personeel heeft een target gehaald, een grote klant binnengehaald of ze zijn gewoon goed bezig. Natuurlijk wil jij als werkgever aan je personeel laten zien dat je ze waardeert. Deze waardering kun je uiten door het geven van een kleinigheidje. Met een klein presentje kun je namelijk al een enorme impact maken.
Maar hoe verzin jij nou het perfecte presentje voor je personeel? Wanneer er bepaalde feestdagen zijn is het natuurlijk erg makkelijk om daarop in te spelen en iets te halen wat bij het thema past maar een presentje om tussendoor te geven vergt vaak wat creativiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos maar het belangrijkste is natuurlijk om de juiste boodschap over te brengen en jouw waardering uit te stralen.

Redenen om een presentje te geven

Wil je de attentie voor je personeel niet zomaar geven en zoek je dus eigenlijk nog een goede reden? Wij vertellen je graag een paar speciale gelegenheden waarvoor je natuurlijk een mooi presentje kunt geven aan je personeel

  • Een jubileum
  • Een belangrijke target is behaald
  • De zomervakantie komt eraan
  • Personeel komt terug op kantoor na corona
  • De dag van… “de zorg”, “de kassière”, “de telefoniste” etc.

Natuurlijk zijn er ook persoonlijke omstandigheden waarvoor je een presentje of attentie kunt geven aan je personeel. Hierbij is het vaak dat dit echt gericht is op de gebeurtenis van de betreffende persoon, zorg er daarom altijd voor dat je hierin een standaard protocol maakt om ieder personeelslid bij dezelfde gebeurtenis ook een zelfde soort kleinigheidje te geven. Zo wordt iedereen gelijk behandeld en kun je direct het juiste protocol volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geboorte van een kind of het overlijden van een naaste. Dit kan natuurlijk gewoon een kaart of een bosje bloemen zijn.

Ideeën voor presentjes

We geven je graag een aantal voorbeelden voor leuke gifts voor je personeel. De mogelijkheden zijn eindeloos, wil jij nog meer ideeën of wil je een unieke verpakking laten maken voor je presentje? Dan gaan wij graag vrijblijvend me je in gesprek hierover.

1. Een geschenkdoos
Wanneer je diverse ideeën hebt voor het perfecte cadeau maar hierin geen definitieve keuze kunt maken dan is het zeker aan te raden om een geschenkbox te geven. Met deze geschenkdoos kun jij alle kanten op! Stel bijvoorbeeld een pakket samen lekkere biertjes en snacks zodat je personeel een heerlijk weekend kan hebben. Is het bijna vakantie? Maak dan een zomerpakket, stop er bijvoorbeeld kaartspelletjes in met daarbij een gepersonaliseerd strandlaken. Zorg er natuurlijk anno 2022 voor dat jouw geschenktas een duurzame verpakking heeft.

2. Uniek bier of wijnpakket
Een drankje doet het altijd goed, daarom zijn onze bier pakketten ook erg populair. Je kunt een unieke verpakking laten bedrukken voor jouw fles wijn of bierpakket. Laat jouw waardering uitstralen door er een bedank tekst op te laten zetten zoals bijvoorbeeld: “Op jouw kunnen we bouwen” of “bedankt voor je inzet!”.

3. Een cadeaubon
Steun andere ondernemers in jouw regio en bestel cadeaubonnen voor je personeel. Met een cadeaubon kan iemand natuurlijk zelf de verdere invulling geven over wat ze graag zouden krijgen, daarom is een cadeaubon altijd handig. Zorg er natuurlijk wel voor dat wanneer je deze cadeaubon geeft je er een persoonlijke tintje aan toe voegt door een handgeschreven kaart of een kleinigheidje erbij toe te voegen.

4. Een unieke gadget
Is jouw bedrijf gevestigd in bijvoorbeeld de solar? Geef dan een unieke powerbank op zonne-energie. Is jouw personeel vaak onderweg voor je werk? Geef dan een unieke drinkbeker voor onderweg. Werk je in de zorg? Geef dan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde EHBO doos. Ga dus bij jezelf te raden of er een passend cadeau is bij jouw sector zo zorg ervoor dat dit goed aansluit bij je organisatie. Bekijk onze afbeeldingen hieronder voor nog meer inspiratie.

Zorg dat jij een attentie geeft met waarde

Ben jij jouw personeel ook erg dankbaar en wil je graag iets terug doen? Dan heeft Paktu het juiste aanbod voor jou. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in gepersonaliseerde verpakkingen en drukwerk. Denk aan gepersonaliseerde bierpakketten, wijnflessen en andere waarderingspakketten. Paktu maakt gepersonaliseerde geschenken van hoge kwaliteit, met een goede service.

Laat jouw waardering zien en maak jou weknemers blij met een cadeautje!

Wij gaan graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op.

attentie voor personeel
attentie voor personeel
attentie voor personeel
presentje personeel
attentie voor personeel
presentje personeel

een paar klanten aan het woord

Onze reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij leveren maatwerk met aandacht. Lees hieronder de reacties vanuit onze klanten.

Super fijne samenwerking met Peter Tuitelaars van Paktu. Productverpakkingen voor diverse klanten samen ontwikkeld. Creatief, meedenkend, snel en goed. Bedankt!

Stan van Asten

Een gaaf concept samen uitgewerkt tot iets bijzonders. Peter denkt goed mee en gaat met je mee op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij je vraag. Wij zijn zéér te spreken over het werk dat hij op korte termijn afgeleverd heeft!

Expandable Movable Spaces

Peter is een fijne vent. Denkt mee en schakelt snel. Voor complexe en uitdagende verpakkingen ben je bij Peter aan het juiste adres.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Voor twee events hebben we voedselbakjes op maat laten maken met eigen ontwerp. Peter heeft kwalitatief hoog werk geleverd, snel en netjes. Aanrader als het om maatwerk gaat.

Koen Vlemmix

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd en Laat Paktu dit varkentje even wassen!

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL