Alles over jouw Man-Box bij Paktu!

Het ultieme (relatie) Geschenk.

Beleef de Man-Box

Paktu is de exclusieve dealer van de Man- en Womanbox. Deze unieke cadeaubox is een stoere houten box. Je moet deze openbreken met het bijgeleverde breekijzer om tot de inhoud te komen!

Ben jij opzoek naar een cadeau voor bijvoorbeeld jouw vrienden of collega’s maar heb je geen inspiratie voor het perfecte geschenk? Wij herkennen dit probleem! Dit is nu gemakkelijk op te lossen door het geven van de Man-Box. Iedere box is die je besteld via Paktu kan op maat samengesteld worden en hierom wordt je volledig ontzorgd. Zo hoeft jij je niet meer druk te maken over het geven van het perfecte geschenk.

Wanneer je deze box wilt geven als bijvoorbeeld een geschenk voor je personeel dan kun je deze uiteraard helemaal naar wens laten personaliseren met jouw bedrijfslogo. Zo kunnen we jouw logo vermelden op de geschenkdoos om ervoor te zorgen dat het cadeau nog persoonlijker wordt. We bieden hierbij de mogelijkheid om jouw logo op 2 kanten te laten bedrukken. Buitenom het bedrukken van je logo op de box is het ook mogelijk om jouw bedrijfslogo of naam te vermelden op het breekijzer! Hiermee ga je natuurlijk voor de volledige Man-Box ervaring. Geef jouw wensen aan ons door zodat wij jouw geweldige Man-Box op maat kunnen maken!

Doordat jij de combinatie van de box kunt samenstellen zorg je ervoor dat het altijd iets is wat bij de betreffende persoon past. Weet jij nou echt niet wat je erin moet stoppen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen uit onze samengestelde boxen. Wij bieden veel keus in samengestelde boxen, ga met ons het gesprek aan om jouw gewenste samengestelde cadeaubox te laten maken. Ook is het toevoegen van een extra attentiewaarde mogelijk.

Gif-Man-Box
Laat-jouw-box-personaliseren

Wat Is de Man-Box?

Bij het geven van een cadeau aan bijvoorbeeld je mannelijke collega’s vraag je jezelf vast af “wat moet ik een man cadeau doen? “

Paktu kan hierop als exclusieve dealer van de cadeaubox die vraag voor jou beantwoorden. Namelijk door het geven van de  originele cadeauboxen voor mannen. Deze unieke Man-Box is een houten stoere cadeaubox. Je moet deze openbreken met het bijgeleverde breekijzer om tot de inhoud te komen! Natuurlijk is deze box er ook voor de vrouwen, je leest onderaan deze pagina hier meer informatie over.

Wanneer je deze box wilt geven als bijvoorbeeld een geschenk voor je personeel dan kun je deze uiteraard helemaal naar wens laten personaliseren. Zo kunnen we jouw bedrijfslogo vermelden op de Man-Box om ervoor te zorgen dat het cadeau nog persoonlijker wordt. We bieden hierbij de mogelijkheid om jouw logo op 2 kanten te laten bedrukken. Buitenom het bedrukken van je logo op de box is het ook mogelijk om jouw bedrijfslogo of naam te vermelden op het breekijzer! Hiermee ga je natuurlijk voor de volledige Man-Box ervaring. Geef jouw wensen aan ons door zodat wij jouw geweldige Man-Box op maat kunnen maken!

Onze klanten vertellen in hun reviews al dat alleen het geven ervan al een hele ervaring is. Het is namelijk zo dat wanneer je met een Man- of woman-box aankomt op bijvoorbeeld een verjaardag dat iedereen zich afvraagt “wat is dit voor een box?” en natuurlijk “wat zal erin zitten?”. Doordat het direct vragen oproept vang je natuurlijk de aandacht van de persoon die de box ontvangt maar natuurlijk ook de omgeving. Deze voorpret ervaar je dus al vóórdat de cadeaubox opengemaakt is! Wanneer iemand dan aan de slag gaat met het breekijzer ervaar je natuurlijk de complete unieke ervaring. Daarom is deze box altijd een perfect geschenk!

Openen van de Man-Box

Een impressie van onze Man-box óf de Woman-Box

Onze houten Box die geopend moet worden met een breekijzer is een verrassende en vernieuwende manier voor het openen van cadeaus. Na een aantal jaar weet je echt niet meer wat jij hebt gekregen van al jouw relaties aan cadeaus. Echter weten wij wel dat je het openbreken van deze box nooit zal vergeten, oftewel een onvergetelijke cadeau-ervaring.
De buitenkant maakt iedereen nieuwsgierig en met de toevoeging van het breekijzer creëer je een complete ervaring. Daarmee is het geven van de box zelf al een feestje.

Kortom, creëer dit jaar samen met Paktu jouw Man- of Woman-Box, die het beste aansluit bij de wensen en smaak van jouw organisatie. Zorg voor impact en kies dit jaar voor een uniek geschenk!
Wij hebben super leuke zomerpakketten samengesteld die je gemakkelijk en snel kunt bestellen.

Wanneer jij jouw unieke cadeaubox laat bestellen bij Paktu gaan we samen in gesprek om de inhoud te bepalen. Hierna wordt de box op maat samengesteld en indien gewenst kun je nog een extra attentiewaarde toevoegen. Wij zorgen ervoor dat jij volledig wordt ontzorgt hierin en je dus nergens druk over hoeft te maken.

 

Bestellen doe je met de onderstaande knop. Wil jij meer informatie ontvangen over deze te gekke Boxen/pakketten? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Wat zeggen mensen over Man-Box?

star star star star star

BBQ-box, topcadeau!

2 weken terug een bbq-box besteld. Super leuk om cadeau te doen! Onze werknemer heel blij mee gemaakt. Het koste ook heerlijk even moeite om hem te openen.
Aanrader dit!!

Jet

star star star star star

Topservice !

Echt een top service, ik ben heel goed geholpen door de klantenservice.
Had verkeerd adres opgegeven maar dankzij de medewerker weer top geregeld en snel verzonden.
Zeer klantvriendelijk!!

Jeffrey

star star star star star

Top Manbox!

Wat hebben we een schik gehad tijdens het open breken van de manbox! Manlief was er erg blij mee en we hebben direct een biertje samen genuttigd! Mijn huis ligt nog vol confetti hahah

Miranda

Is er ook een box voor de vrouwelijke collega’s?

Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw vrouwelijke collega’s een box ontvangen! We creëren dezelfde box maar dan met een andere inhoud, zo heb jij een geweldige Woman-Box om te geven als uniek cadeau.

Wij gaan graag met jou in gesprek over het op maat laten maken voor jouw unieke Man- of Woman-box! Voor vragen neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Man-Box

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU 

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL