Maak indruk met je verpakking

Dozen bedrukken zoals jij het wil

Wij personaliseren jouw dozen door deze te bedrukken.

Door dozen bedrukken ga je de verpakkingen personaliseren. Hierdoor kopen (potentiële) klanten sneller een product dan als je een standaard verpakking gebruikt. De beleving van jouw product begint immers bij de doos. Ook geeft het een professionelere uitstraling als jouw logo op je verpakkingen staat.

Eerste Indruk

Dozen/verpakkingen worden steeds meer een visitekaartje van jouw bedrijf. Het is natuurlijk zo dat wanneer een klant een bestelling plaats de doos het eerste is wat ze zien wanneer het product geleverd wordt. Het kan de naamsbekendheid van je merk vergroten en het straalt een vorm van professionaliteit uit.

Deze eerste indruk is vaak bepalend dus zorg er daarom voor dat je hierin jouw branding naar voren brengt met een doos op maat.

Welke mogelijkheden zijn er voor het bedrukken van dozen?

Door onze moderne technieken voor dozen bedrukken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Alle dozen zijn volledig op maat te bestellen en natuurlijk geheel naar wens te bedrukken. Wij gaan graag met je in gesprek voor jouw bedrukte dozen op maat. Wij houden rekening met al jouw wensen, komen met een passend advies en geven een complete ontzorgen tijdens het gehele proces. Ook zijn bij ons dozen al te bedrukken met lage oplages.

Dus verkoop jij jouw producten in dozen of wil je een geschenk verpakken in een doos? Dan gaan wij graag aan de slag voor jouw bedrukte doos op maat.

Interesse?

Wil jij ervoor zorgen dat je langer en beter onthouden gaat worden door jouw klanten? Of wil jij dat unieke bedrukte cadeau geven aan jouw personeel?  Ga dan nu vrijblijvens met ons in gesprek en laat dozen op maat maken en laat deze bedrukken. Neem vrijblijven contact met ons op voor alle mogelijkheden door onderstaand formulier of bel ons gewoon.

verpakking bedrukken
groothandel verpakking
Verpakkingen op maat

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd en start het proces met Paktu

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL