Maak indruk met je verpakking

Dozen bedrukken met logo

Wij personaliseren jouw dozen door deze te bedrukken.

Door verpakkingen te personaliseren, kopen (potentiële) klanten sneller een product dan als je een standaard verpakking gebruikt. De beleving van jouw product begint immers bij de doos. Ook geeft het een professionelere uitstraling als jouw logo op je verpakkingen staat.

Dozen/verpakkingen worden steeds meer een visitekaartje van jouw bedrijf. Het is natuurlijk zo dat wanneer een klant een bestelling plaats de doos het eerste is wat ze zien wanneer het product geleverd wordt. Het kan de naamsbekendheid van je merk vergroten en het straalt een vorm van professionaliteit uit.

Deze eerste indruk is vaak bepalend dus zorg er daarom voor dat je hierin jouw branding naar voren brengt met een doos op maat.

De mogelijkheden voor het bedrukken van dozen.

Door onze moderne technieken voor het bedrukken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Alle dozen zijn volledig op maat te bestellen en natuurlijk geheel naar wens te bedrukken. Wij gaan graag met je in gesprek voor jouw bedrukte dozen op maat. Wij houden rekening met al jouw wensen, komen met een passend advies en geven een complete ontzorgen tijdens het gehele proces. Ook zijn bij ons dozen al te bedrukken met lage oplages. 

Dus verkoop jij jouw producten in dozen of wil je een geschenk verpakken in een doos? Dan gaan wij graag aan de slag voor jouw bedrukte doos op maat.

Interesse?

Wil jij ervoor zorgen dat je langer en beter onthouden gaat worden door jouw klanten? Of wil jij dat unieke bedrukte cadeau geven aan jouw personeel?  Ga dan nu vrijblijvens met ons in gesprek en laat dozen op maat maken en laat deze bedrukken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

verpakking bedrukken

een paar klanten aan het woord

Onze reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij leveren maatwerk met aandacht. Lees hieronder de reacties vanuit onze klanten.

Super fijne samenwerking met Peter Tuitelaars van Paktu. Productverpakkingen voor diverse klanten samen ontwikkeld. Creatief, meedenkend, snel en goed. Bedankt!

Stan van Asten

Een gaaf concept samen uitgewerkt tot iets bijzonders. Peter denkt goed mee en gaat met je mee op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij je vraag. Wij zijn zéér te spreken over het werk dat hij op korte termijn afgeleverd heeft!

Expandable Movable Spaces

Peter is een fijne vent. Denkt mee en schakelt snel. Voor complexe en uitdagende verpakkingen ben je bij Peter aan het juiste adres.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Voor twee events hebben we voedselbakjes op maat laten maken met eigen ontwerp. Peter heeft kwalitatief hoog werk geleverd, snel en netjes. Aanrader als het om maatwerk gaat.

Koen Vlemmix

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Print & Packaging Solutions

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Molenvelden 33 
5527 GW Hapert