Maak indruk met je materiaalkeuze

Een duurzame tas

Een duurzame tas

Met een duurzame tas laat je zien dat je op een verantwoorde manier onderneemt. Geen plastic meer, maar een materiaal dat recyclebaar is. Daarin zijn verschillende opties mogelijk als basismateriaal zoals papier, katoen en vilt. Net als een verpakking is een tas de manier om extra uitstraling te genereren voor de producten die zijn aangekocht.

Hoe kies ik het juiste materiaal?

Je hebt meerdere opties ter beschikking. Een papieren tas is een goede optie, maar voor een beter hergebruik zijn andere materialen beschikbaar. Zo worden jouw klanten ambassadeurs voor jouw bedrijf – een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Maak indruk met je materiaalkeuze

Paktu gaat verder dan het kiezen van een basismateriaal. Door de juiste accenten kun je de uitstraling van jouw tas versterken; basic of exclusief, stoer of casual. Bedrukking zorgt voor extra benadrukking! Tastbaarheid vergroot de beleving van mensen; datgeen ze vast kunnen pakken onthouden ze beter. Met een uitgekiende combinatie van materiaal, techniek en design maak je indruk op jouw (nieuwe) klanten.

Klik hier voor meer informatie of een offerte op maat.

duurzame tassen bij Paktu.nl

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd en laat Paktu je ontzorgen

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op met het onderstaande formulier. Uiteraard gaat bellen sneller!

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU 

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL