Webshops, een duurzame verpakking !

Door middel van een verpakking geef je aan dat zorg draagt voor een verantwoordde manier van verzenden. Geen plastic en tapes maar een materiaal dat recycleerbaar is. Daarin zijn verschillende opties mogelijk. De manier van handeling is bepalend !

Maar hoe kies ik het juiste materiaal?

Afgestemd op jouw persoonlijke wensen gaan we kijken wat de manier van verpakken is binnen je bedrijf leggen dan een aantal opties aan je voor. Het moet makkelijk te verwerken zijn. Tijd is geld. Daarnaast kies je voor een materiaal dat bij je product en visie past. Voor gebruik zijn diverse materialen beschikbaar. Van recycleerbare karton soorten tot aan composteerbare producten zoals materiaal gemaakt van graspapier, rijstafval of landbouwafval. Informatie gewenst ?

 

Handeling en productbescherming zijn leidend.

Het verpakkingsmateriaal staat in verhouding tot het te verpakken product. Maatvoering en productbescherming zijn bepalend. Het moet veilig aankomen. Immers is de tijd die je spendeert aan het verpakken ook geld. Kies daarom voor de juiste verpakking. Daarnaast is de keuze van het basismateriaal bepalend. Daarmee geef je aan waar je voor staat. Je stijl kun je extra benadrukken door bedrukking. Maak het persoonlijker door middel van attentiewaarde. Wij adviseren je graag hierin.

Een beleving door gebruik te maken van de tastbaarheid. Wat mensen zien en vastpakken onthouden ze beter. Het maakt indruk op jouw (nieuwe) klanten.

Met een uitgekiende samenstelling van materiaal, techniek en design maak jij indruk. Afgestemd op jouw doelgroep.

Klik hieronder voor meer informatie of een offerte op maat.