Geheel afgestemd op jouw wensen

Een pakketje waardering

Geef waardering en ontwikkel loyaliteit!

Hoe leuk is het om een geschenk te ontvangen als werknemer of klant? Een kleinigheidje waaruit blijkt dat jouw input gewaardeerd wordt. Door attent te zijn kun je een goede indruk achterlaten. Zo creëer je loyaliteit – bij de klant en op de werkvloer. Paktu noemt dat een Pakketje Waardering, heel toepasselijk voor een verrassend relatiegeschenk toch?

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben enkele verzendverpakkingen ontwikkeld die je eenvoudig kunt personaliseren. Zo wordt het ook echt jóuw pakketje en zorg je voor een goede eerste indruk. Alles wordt binnen 48 uur geleverd zodat jij er zelf een attente invulling aan kunt geven. Desgewenst zorgen wij ook voor een kaartje, brief en verzendlabel. Wil je het helemaal uit handen geven? Wij kunnen de samenstelling, verpakking en verspreiding ook voor onze rekening nemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een pakketje waardering
Een Pakketje waardering
attentie voor personeel
attentie voor personeel

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd, deel je ideeën met ons en Paktu regelt het verder.

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL