Een productverpakking.

Met een verpakking kun je jouw product laten stralen. Dat geeft de eerste indruk als presentatie en zet aan tot aankoop. Door gebruik van de juiste combinatie en technieken vergroot je de tastbaarheid. Dat geeft beleving.

Maar hoe kies ik het juiste materiaal?

Afgestemd op jouw persoonlijke wensen en product stellen we vast welk materiaal en techniek geschikt is. Formaat en oplage zijn bepalend. Moet het uitnodigen tot een impulsaankoop of een blijvende beleving geven.

Vervolgens kijken we naar het design en uitvoering van de verpakking zodat je product of dienst een optimale indruk met attentiewaarde geeft.  Informatie gewenst ?

 

Presenteer om indruk te maken !

Zoals gezegd staat het verpakkingsmateriaal in verhouding tot het te verpakken product. Verpakkingswijze en de manier van presenteren zijn bepalend. De eerste 8 seconden tijdens het openen van de verpakking spreken tot de verbeelding en geven de juiste indruk. Als je dat combineert met details in afwerking geeft dat versterkende luxe details. Ook het gebruik van een passende sluiting en bodem zijn bepalend voor het creeren van een beleving met een blijvende waarde. Wij adviseren je graag hierin.

Een beleving door gebruik te maken van de tastbaarheid. Wat mensen zien en vastpakken onthouden ze beter. Het maakt indruk op jouw (nieuwe) klanten en blijf je “TOP OF MIND” . Zoals het presenteren van een dienst. Je kunt daar verrassende elementen aan toevoegen met een twist naar jouw dienstverlening.

Door een uitgekiende samenstelling maak jij indruk. Afgestemd op jouw doelgroep.

Klik hier voor meer informatie of een offerte op maat.

 

PAKTU Print & Packaging Soluitions

Klik nogmaals op het Whatsapp icoon om direct een bericht te sturen. =>
Powered by