Maak indruk met je verpakking

Een productverpakking

De verpakking kan jouw product laten stralen; de eerste indruk kan mensen aanzetten tot aankoop. De tastbare ervaring die je biedt vergroot de beleving van jouw (potentiële) klant.

De verpakkingswijze en presentatie spelen hier een grote rol in. Een goede eerste indruk wordt versterkt door subtiele luxe details in de verpakking te verwerken. Zo creëer je een beleving met een blijvende waarde. Mensen onthouden iets beter als ze het kunnen zien en vasthouden. Door jouw diensten op deze manier te introduceren laat jouw bedrijf dus ook een langdurige indruk achter.

Wij adviseren je graag om te zorgen dat jij een onuitwisbare indruk achterlaat – afgestemd op jouw doelgroep.

Hoe verpak ik mijn product of dienst zodat die indruk maakt?
Je wilt jezelf als ondernemer goed presenteren. Zo kun je je bedrijf, product of dienst opvallend presenteren en omzet genereren. Een verpakking is dé manier om jouw product extra uitstraling te geven. Wij bieden vele mogelijkheden om jouw verpakking te laten bedrukken.

Tastbaarheid draagt bij aan de beleving; want mensen zien onthouden ze beter. Met een uitgekiende samenstelling van materiaal, techniek en design laat jij een blijvende indruk achter.

 

Informeer hier voor een offerte op maat.

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Print & Packaging Solutions

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Molenvelden 33 
5527 GW Hapert