Bestel nu jouw Food Escape Box bij Paktu!

Op het onderstaande bestelformulier kun je aangeven hoeveel Food Escape Boxen je wil hebben. Één Food Escape Box is bedoeld voor 4 personen en bevat o.a. hapjes en drankjes.

borrel-box

Plezier gegarandeerd

Je gaat aan de slag met een uitdagend en gevarieerd spel waarin je de codes van de box moet kraken. Het spel is niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk waardoor je gegarandeerd een leuke avond beleeft. Het spel bestaat uit diverse raadsels en codes rondom het mysterie van Zwarte Kaat.

Wij steunen lokale ondernemers, iedere box bevat heerlijke lokale bieren en hapjes.
Wil jij meer informatie ontvangen over deze te gekke escape box? Of krijg je het slotje echt niet gekraakt en wil je een hint ontvangen? Neem contact op via het formulier hieronder en geef je wensen door. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Wat zeggen mensen over de Food-Escape Box?

star star star star star

Geweldig geschenk

“Origineel, dat is een goed idee om als kerstpakket of eindejaarsgeschenk te geven aan alle werknemers. Heel gaaf en uitnodigend”.

T.

star star star star star

Leuk idee

“Wat is de Food Escape Box een leuk idee! Ik verwacht dat jullie veel boxen gaan verkopen. Wij gaan zeker ook een bestellen! Succes!!!!!”

I.

star star star star star

Super leuke ervaring!

“Een erg leuk en aantrekkelijk initiatief voor in de Kempen! We kijken nu al uit naar de volgende Food Escape Box met allerlei lekkere streekproducten”

J. Klerks

Personaliseer jouw boxen!

Wij bieden maatwerk in het creëren van jouw perfecte relatie- of personeelsgeschenk. Het is mogelijk om de boxen te laten personaliseren door het toevoegen van jouw bedrijfsnaam of logo. Ook kun je een persoonlijke boodschap laten plaatsen in een extra attentie voor je medewerkers. Wij nemen al jouw zorgen uit handen voor het geven van het perfecte geschenk.

Wil jij nog een stapje verder met het personaliseren van jouw perfecte geschenk? Je kunt ook jouw eigen mythe of legende toepassen op de box! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en deel jouw bruisende ideeën met ons. Zo gaan we aan de slag om een maatwerk box te creëren over jouw eigen legende.

Food-Escape-Box-met-logo-

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL