Bestel nu jouw Food Escape Box bij Paktu!

Kempische legende van Zwarte Kaat

Wat is de Food Escape Box?

Paktu is de exclusieve dealer van de Food Escape Box.

Nu vraag jij jezelf vast af, wat is de Food Escape Box? Je kent natuurlijk de welbekende escape rooms, maar heb je ooit gehoord van een Food Escape Box?! De inhoud van de box geven wij niet zomaar prijs want dit ga je ervaren door het escape spel te spelen. Wat we wel kunnen zeggen is dat de box gevuld is met heerlijke lokale hapjes en drankjes uit de Kempen. Met deze box verras jij iedere werknemer. Het enige wat je nog staat te wachten is het kraken van de code en het genieten van de borrel!

Escape Room?

Iedereen kent de escaperooms, dit is natuurlijk super leuk om bijvoorbeeld te doen als personeelsuitje. Hoe fijn is het als de escape room ervaring naar jou toe komt en wanneer je de code hebt gekraakt je ook nog wordt beloond met heerlijke hapjes en drankjes? Hierdoor combineer je een borrel met daarbij een leuke avond waarin je je brein aan het werk kunt zetten. Geef jullie avond een boost met deze box, plezier gegarandeerd.

Mysterieus?

De mysterieuze box is leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen! De box staat gelijk aan een avond vol gezelligheid samen met je vrienden, collega’s of familie. Een verrassende box van hoogwaardige kwaliteit, welke afgesloten is met een cijferslot. Momenteel laat de mysterieuze box je meenemen in de Kempische legende van Zwarte Kaat en haar roversbende. Weet jij dit mysterie op te lossen en zo je lekkernijen te bevrijden?
Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan nog een extra nieuwe escape ervaring. Wil jij jouw eigen mythe of legende toepassen op de box? Wellicht heb jij namelijk een uniek bedrijfsverhaal om te delen.
Wij gaan graag met jou in gesprek hierover en kunnen een maatwerk escape-box maken speciaal voor jouw bedrijf.

Laat je meenemen door de Kempische Legende van Zwarte Kaat…

food-escape-box
food-escape-box
borrel-box

Plezier gegarandeerd

Je gaat aan de slag met een uitdagend en gevarieerd spel waarin je de codes van de box moet kraken. Het spel is niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk waardoor je gegarandeerd een leuke avond beleeft. Het spel bestaat uit diverse raadsels en codes rondom het mysterie van Zwarte Kaat.

Wij steunen lokale ondernemers, iedere box bevat heerlijke lokale bieren en hapjes.
Wil jij meer informatie ontvangen over deze te gekke escape box? Of krijg je het slotje echt niet gekraakt en wil je een hint ontvangen? Neem contact op via de knop hieronder en geef je wensen door via de mail. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Wat zeggen mensen over de Food-Escape Box?

star star star star star

Geweldig geschenk

“Origineel, dat is een goed idee om als kerstpakket of eindejaarsgeschenk te geven aan alle werknemers. Heel gaaf en uitnodigend”.

T.

star star star star star

Leuk idee

“Wat is de Food Escape Box een leuk idee! Ik verwacht dat jullie veel boxen gaan verkopen. Wij gaan zeker ook een bestellen! Succes!!!!!”

I.

star star star star star

Super leuke ervaring!

“Een erg leuk en aantrekkelijk initiatief voor in de Kempen! We kijken nu al uit naar de volgende Food Escape Box met allerlei lekkere streekproducten”

J. Klerks

Personaliseer jouw boxen!

Wij bieden maatwerk in het creëren van jouw perfecte relatie- of personeelsgeschenk. Het is mogelijk om de boxen te laten personaliseren door het toevoegen van jouw bedrijfsnaam of logo. Ook kun je een persoonlijke boodschap laten plaatsen in een extra attentie voor je medewerkers. Wij nemen al jouw zorgen uit handen voor het geven van het perfecte geschenk.

Wil jij nog een stapje verder met het personaliseren van jouw perfecte geschenk? Je kunt ook jouw eigen mythe of legende toepassen op de box! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en deel jouw bruisende ideeën met ons. Zo gaan we aan de slag om een maatwerk box te creëren over jouw eigen legende.

Food-Escape-Box-met-logo-

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL