Het verlengstuk van jouw marketing

Grafische ondersteuning / Consultancy

Paktu helpt jou om je attentiewaarde te verhogen. Hoe je dat kunt doen? Wij zetten jouw idee om in een geslaagd product. Met ruim 35 jaar ervaring in de grafische sector zetten wij onze kennis in om optimaal in te spelen op jouw wens.

Grafische ondersteuning is het verlengstuk dat jouw marketing nodig heeft. Zonder goed idee geen marketing; zonder de juiste aankleding geen resultaat. Wij vertalen jouw idee naar een geslaagd geschenk!

Consultancy

Mijn uitgangspunt is altijd; Hoe ik vanuit mijn expertise op het gebied van het vergroten van attentiewaarde een bijdrage kan leveren. Met elke verpakking geef je indruk. Het is een verlengstuk van je service en bedrijf. Of het om pallets, dozen, geschenken gaat.

Vanuit mijn jarenlange ervaring kan ik uitstekend van toegevoegde waarde zijn in advisering van (industriële) verpakkingen.

Een sparringpartner om te bekijken of er andere mogelijkheden van toepassing zijn.

Zoals bijvoorbeeld:

  • Besparingen op materiaal of arbeid.
  • De wens om duurzamer te verpakken.
  • Mogelijkheden in andere technieken op basis van oplages.
  • Verhogen van uitstraling
  • Vergroten van de attentiewaarde

Al deze facetten zijn per bedrijf verschillend maar van grote toegevoegde waarde en vaak custom made. Daarmee onderscheidt je jezelf ten opzichte van concurrenten.

“Je bent altijd welkom voor een kopje koffie” 

geef het gehele proces uit handen

Wil je tijd besparen? Verzend onderstaand formulier dan even.

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Print & Packaging Solutions

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Molenvelden 33
5527 GW Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL