Maak indruk!

Groothandel verpakkingen

Paktu verzorgt jouw verpakkingen!

Wij bieden verpakkingen op maat voor iedere ondernemer en voor ieder product.

  •  Unieke, op maat gemaakte bedrukkingen
  • Goede kwaliteit en snelle levertijden
  • Al mogelijk vanaf 50 stuks
  • Snel besteld

Ben je op zoek naar verpakkingsmaterialen voor o.a. het verpakken van cadeautjes, productverpakkingen of verschillende pakketten? Bij Paktu ben je aan het juiste adres. 

Of het nu gaat om producten voor de foodindustrie, detailhandel of cosmetica branch, wij zorgen voor een passend product. Door de jarenlange ervaring heeft Paktu een groot netwerk van leveranciers, zo kunnen we je goed adviseren bij de inkoop van de juiste bedrukte verpakkingsmaterialen voor jouw groothandel.

Uniek verpakkingsmateriaal voor de groothandel.

Wanneer je beschikt over bijvoorbeeld een webshop is het natuurlijk van groot belang dat je producten veilig en snel aankomen. Ook wil je dat ze een unieke verpakking hebben waarmee jij indruk maakt op je klanten. Wij ontwerpen unieke verpakkingen met bijvoorbeeld jouw logo of print en zorgen ervoor dat deze in een stevige verpakking gemaakt worden. Ons assortiment is reuze, zo hebben we voor iedere ondernemer een oplossing en een verpakking op maat.

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw producten in de verpakking goed beschermt worden en we houden rekening met milieuvriendelijke verpakkingen. Wij bieden persoonlijk advies en denken graag met je mee over jouw verpakkingswensen. Dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Verpakkingen op maat
duurzame tassen bij Paktu.nl
Verpakkingen op maat
duurzame tassen bij Paktu.nl
Verpakkingen op maat
duurzame tassen bij Paktu.nl

een paar klanten aan het woord

Onze reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij leveren maatwerk met aandacht. Lees hieronder de reacties vanuit onze klanten.

Super fijne samenwerking met Peter Tuitelaars van Paktu. Productverpakkingen voor diverse klanten samen ontwikkeld. Creatief, meedenkend, snel en goed. Bedankt!

Stan van Asten

Een gaaf concept samen uitgewerkt tot iets bijzonders. Peter denkt goed mee en gaat met je mee op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij je vraag. Wij zijn zéér te spreken over het werk dat hij op korte termijn afgeleverd heeft!

Expandable Movable Spaces

Peter is een fijne vent. Denkt mee en schakelt snel. Voor complexe en uitdagende verpakkingen ben je bij Peter aan het juiste adres.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Voor twee events hebben we voedselbakjes op maat laten maken met eigen ontwerp. Peter heeft kwalitatief hoog werk geleverd, snel en netjes. Aanrader als het om maatwerk gaat.

Koen Vlemmix

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL