Relatie Geschenken

Kerstpakketten

Ook voor Kerstschenken moet je bij Paktu zijn! Origineel, Duurzaam, stijlvol, naar eigen wens of een door ons samengesteld pakket, alles is mogelijk. Wij kunnen ook de verpakking customizen zodat je Kerstgeschenk nog meer allure krijgt en uitblinkt in originaliteit. Neem contact op en bespreek je wensen met ons.

Relatiegeschenken

Het hele jaar door kun je voor Originele en Duurzame Relatiegeschenken een beroep doen op Paktu. Zij denken met je mee en zoeken net zo lang tot het juiste geschenk voor je personeel en/of zakenrelatie is gevonden. Uiteraard verzorgen we ook de duurzame, speciale en unieke verpakking welke jouw Relatiegeschenk net die extra meerwaarde geeft.

Speciale Verpakking

Bijzondere, speciale en duurame verpakkingen voor 1001 producten,Paktu regelt het voor je. Van ontwerp tot realisatie leveren wij de meest originele verpakkingen ook voor relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, kerstpakketten of cadeaus. Heb je ideëen? Wij personaliseren deze unieke verpakking ook nog eens voor je. Vraag naar de mogelijkheden.

Bijzondere Cadeaus

Neem nou deze Woman-box, hoe origineel wil je het hebben? Paktu levert natuurlijk ook de Man-box, Borrel-box, Champagne-box of je Eigen idee-box. Laat ons weten wat je wensen zijn en we zorgen voor de meest originele Box als cadeau, relatiegeschenk of kerstpakket.

Duurzaam Geschenk

Paktu is leverancier van de Bikezac collectie. Duurzame fietstassen, praktisch en sterk voor dagelijks gebruik maaarrr ook zeer geschikt als relatiegeschenk, kerstpakket of cadeau. Uiteraard gevuld met de leukste en lekkerste artikelen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Flaske Drinkbekers

Als duurzame drinkware specialist is het doel van FLASKE om het onnodig gebruik van plastic te stoppen! Nu bij Paktu te koop als relatiegeschenk, voor in het kerstpakket of als peroneelscadeau. Samen met Flaske werken we aan een verantwoorde wereld
zonder onnodig gebruik van plastic op grotere schaal. Paktu biedt een breed scala
aan gepersonaliseerde, herbruikbare producten.

Inspiratie voor Geschenken

Paktu.nl duurzame customized verpakkingen en relatiegeschenken
Bijzondere en duurzame relatiegeschenken Paktu.nl

Lekker Brabants, Kei mooie producten uit de streek.

Bekijk onze site en overtuig jezelf: Paktu is de specialist in speciale verpakkingen en originele relatiegeschenken, kerstpakketten en bijzondere cadeaus. Wil je personaliseren? Laat het me weten. Paktu regelt het!

Eindejaarsgeschenken klanten (wijnfles met verpakking) Paktu.nl
Duurzame relatiegeschenken en verpakkingen Paktu.nl
Duurzaam en Origineel Kerstpakket deze Foodescape Box, ook leuk als relatiegeschenk of cadeau. Paktu regelt het voor je.
Paktu.nl biedt aan: De borrelbox als relatiegeschenk. kerstpakket of gewoon een cadeau

Duurzame fietstassen bij PAKTU?

Jazeker, deze duurzame en sterke fietstassen van PAKTU lenen zich perfect voor relatiegeschenk, personeelscadeau, kerstpakket of zo maar een cadeau. Uiteraard dan wel gevuld met allerlei lekkere producten. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij regelen het!

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU 

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL