Paktu

dit zijn wij

Paktu Print & Packaging Solutions

Over Ons

Mijn naam is Peter Tuijtelaars, eigenaar van Paktu en al ruim 35 jaar actief in de grafische industrie – de eerste zeven jaar als productiemedewerker, daarna als manager van een drukkerij.

Paktu is ontstaan vanuit de wens om méér te doen met drukwerk. Een verpakking is meer dan een verpakking; het is een unieke kans om een relatie op te bouwen met de ontvanger. Het is een tastbaar middel om – naast je online activiteiten – in te zetten voor productpresentaties of het aanbevelen van je diensten. Door de combinatie van zicht en tastbaarheid laat je een bijzondere indruk achter. Daar krijg ik energie van!

Ik ben ervan overtuigd dat maatwerk essentieel is – in tegenstelling tot vroeger is een massaproduct niet meer effectief. Personalisatie is de sleutel! Afhankelijk van het product zijn er diverse disciplines nodig. Daarom werk ik uitsluitend met specialisten op het gebied van design, print en afwerking.

Dat levert onderscheidende producten op waarmee jij de waardering van je klant verdient.

 

Onze Klanten

Welke bedrijven?

Paktu richt zich op ondernemers en mkb die zichzelf op unieke wijze willen presenteren. Zij vinden het belangrijk hun persoonlijke waardering uit te spreken aan klanten en werknemers. Een relatiegeschenk, een attentie voor thuiswerkers, of een blijk van waardering voor de productiemedewerkers.

Onze klanten zijn experts in hun vakgebied. Ze stralen vertrouwen uit, zijn vooruitstrevend en innovatief. Paktu zorgt voor een tastbaar geschenk waarin al deze waarden naar voren komen – met oog voor kwaliteit en detail.

Molenvelden 33 
5527 GW Hapert