PAKTU

Over Paktu

Eigenaar

Mijn naam is Peter Tuijtelaars, eigenaar van Paktu en al ruim 35 jaar actief in de grafische industrie. De eerste zeven jaar als productiemedewerker en daarna als manager van een drukkerij.

Meer dan Drukwerk

Over Paktu kun je veel zeggen maar is ontstaan vanuit de wens om méér te doen met drukwerk. Een verpakking is meer dan een verpakking; het is een unieke kans om een relatie op te bouwen met de ontvanger. Het is een tastbaar middel om in te zetten voor productpresentaties of het aanbevelen van je diensten. Dit naast je online activiteiten! Door de combinatie van zicht en tastbaarheid laat je een bijzondere indruk achter. Daar krijg ik energie van!

Maatwerk

Ik ben ervan overtuigd dat maatwerk essentieel is ! In tegenstelling tot vroeger is een massaproduct niet meer effectief en is personalisatie de sleutel! Afhankelijk van het product zijn er diverse disciplines nodig. Daarom werk ik uitsluitend met specialisten op het gebied van design, print en afwerking.

Onderscheidende Producten

Dat levert onderscheidende producten op waarmee jij de waardering van je klant verdient. Dus om over Paktu te spreken, ervaar het zelf en neem middels onderstaand formulier vrijblijvend contact op.

 

De koffie staat voor je klaar!

Wie zijn onze klanten?

Welke bedrijven?

Paktu richt zich op ondernemers en mkb die zichzelf op unieke wijze willen presenteren. Zij vinden het belangrijk hun persoonlijke waardering uit te spreken aan klanten en werknemers. Een relatiegeschenk, een attentie voor thuiswerkers, of een blijk van waardering voor de productiemedewerkers.

Experts

Onze klanten zijn experts in hun vakgebied. Ze stralen vertrouwen uit, zijn vooruitstrevend en innovatief. Paktu zorgt voor een tastbaar geschenk waarin al deze waarden naar voren komen – met oog voor kwaliteit en detail.

Vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier of bel ons gewoon!

 

een paar klanten aan het woord

Onze reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij leveren maatwerk met aandacht. Lees hieronder de reacties vanuit onze klanten.

In de afgelopen jaren heeft PAKTU voor onze leerlingen en medewerkers diverse relatiegeschenken ontwikkeld en uitgevoerd, van idee tot bezorging thuis. Altijd in een prettige samenwerking, met voortvarend handelen. Peter is in staat om onze ideeën om te zetten in een concreet plan. Zijn productkennis is daarbij van grote toegevoegde waarde

Tonny en Marijn

Pius X College

Super fijne samenwerking met Peter Tuitelaars van Paktu. Productverpakkingen voor diverse klanten samen ontwikkeld. Creatief, meedenkend, snel en goed. Bedankt!

Stan van Asten

Een gaaf concept samen uitgewerkt tot iets bijzonders. Peter denkt goed mee en gaat met je mee op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij je vraag. Wij zijn zéér te spreken over het werk dat hij op korte termijn afgeleverd heeft!

Expandable Movable Spaces

Erg tevreden over de samenwerking met Peter. Duidelijke communicatie en goede service. Aanrader! 

Larissa Krouwer

Iezie Werkt

Peter is een fijne vent. Denkt mee en schakelt snel. Voor complexe en uitdagende verpakkingen ben je bij Peter aan het juiste adres.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Voor twee events hebben we voedselbakjes op maat laten maken met eigen ontwerp. Peter heeft kwalitatief hoog werk geleverd, snel en netjes. Aanrader als het om maatwerk gaat.

Koen Vlemmix

Peter levert echte kwaliteitsproducten en voor de laatste levering is er ook nog erg snel geschakeld. Wij van Yooker laten ons graag adviseren door Paktu!

Erik Wils

Yooker

Peter is een expert in zijn werk. Met zijn bedrijf weet hij o.a. verpakkingen een ware beleving te creëren bij ondernemers en medewerkers. Hij is creatief, betrokken, betrouwbaar en een krachtig persoon op wie je kunt rekenen. Ik kan Peter zeker aanbevelen. Niet alleen door zijn werk is hij waardevol maar ook als persoon.

Winodj Jhingoer

SalesFun

“Alles draait voor mij om de juiste kwaliteit en beleving en Peter begrijpt dat als geen ander. Daarom heb ik Peter gevraagd voor de productie van verschillende soorten merchandise voor mijn bedrijf. Drukwerk in de vorm van notitieboekjes, pennen, t-shirts, truien en handdoeken. Maar ook het laseren van messen. Super mooi resultaat! Echt vakwerk! Heerlijk om met Peter samen te werken.“

Michel van Loon

Re-Energizer

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL