Unieke, originele, bijzondere en verrassende (kerst)geschenken

Paktu.nl biedt aan: De borrelbox als relatiegeschenk. kerstpakket of gewoon een cadeau
Paktu.nl duurzame customized verpakkingen en relatiegeschenken

Unieke, originele, bijzondere en verrassende (kerst)geschenken

 Om je waardering te laten zien, geef je aan medewerkers of klanten een gepersonaliseerd cadeau. Uniek en op maat gemaakt, met inhoud waar je iets aan hebt. Lekker, vers en altijd met zorg geselecteerd. PAKTU creëert voor jou loyaliteit door jouw partner te zijn in verpakkingen en (kerst)geschenken. Leuk, luxe en altijd origineel.

Gepersonaliseerd (kerst)geschenk
Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau, of een kerstgeschenk om te geven aan relaties of je medewerkers en wil je niet terugvallen op de standaard geschenken? Dan biedt PAKTU een verrassende oplossing. Niets is standaard en alles is of kan gepersonaliseerd worden. Door een eigen bedrukking te ontwerpen, in de huisstijl van je onderneming of door een andere – in overleg samen te stellen – persoonlijke toevoeging. Bij PAKTU wordt standaard omgezet naar persoonlijk en dat is van toegevoegde waarde voor de ontvanger. Het straalt net dat beetje meer betrokkenheid uit. Een pakketje waardering, dat is wat het is.

Verrassing!
Al eens gedacht aan een Food-escapebox om als relatie- of kerstgeschenk weg te geven? Lekker puzzelen voordat je kunt genieten van de inhoud van je cadeautje. Je komt echt binnen als je een Manbox of Womanbox meeneemt naar een feestje; je vangt meteen de aandacht want iedereen is benieuwd naar de inhoud. En dat is altijd een verrassing. Uiteraard zijn ook deze boxen te personaliseren door steeds een wisselende inhoud, toevoeging van de huisstijl of een persoonlijke boodschap. Maatwerk, daar draait het om bij PAKTU.

Genieten met een zachte G
Nu is het tijd om originele kerstpakketten te bestellen en na te denken over de inhoud. Wil je dit jaar een keer verrrassend voor de dag komen, laat je dan vrijblijvend informeren door Peter Tuijtelaars, van PAKTU over de mogelijkheden. Denk een keer ‘out of the box’ en oriënteer je op een alternatieve kerst-box. Een pakket van ‘Lekker Brabants’ bijvoorbeeld, met kwaliteitsstreekproducten uit de regio. Genieten met een zachte G. Samen te stellen op basis van de smaak van de gever of de ontvanger. Ook hiervoor geldt weer: niets is standaard of voorspelbaar.

Begeleiding en consultancy
Als je op zoek bent naar begeleiding om tot de juiste verpakking voor jouw product te komen, kan Peter je, als consultant, van dienst zijn. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, vorm en inhoud. Op internet is zoveel te vinden, dat je door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Laat Peter het denkwerk voor je doen en met een selectie komen, die afgestemd is op jouw behoefte, wens en budget.

Expert in verpakkingen voor relatie-en kerstgeschenken
PAKTU is expert in verpakkingen; jouw product of (kerst)geschenk wordt veilig verstuurd of aantrekkelijk gepresenteerd. Niets zo belangrijk als een eerste indruk. Door de juiste verpakking wordt jouw product of geschenk in de spotlight gezet en dat zorgt voor een onuitwisbare indruk. Een verpakking is een unieke kans om een duurzame relatie op te bouwen met je klanten of medewerkers. Wil je tijd besparen, dan kan PAKTU alles voor je uit handen nemen: van idee tot verzending. Indien gewenst worden jouw (kerst)geschenken samengesteld en verstuurd.

Wat jouw vraag of wens op het gebied van verpakkingen of geschenken ook is, PAKTU heeft het antwoord.

 

 

Paktu voor jouw Relatiegeschenken en kerstpakketten

Bekijk onze site en overtuig jezelf: Paktu is de specialist in speciale verpakkingen en originele relatiegeschenken, kerstpakketten en bijzondere cadeaus.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Print & Packaging Solutions

Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl