Maak indruk met je verpakking

Verpakkingen Bedrukken

Zorg dat je jezelf onderscheid van je concurrentie.

In de huidige tijd is het lastig om je te onderscheiden van je concurrenten. Natuurlijk wil je opvallen en ervoor zorgen dat klanten je onthouden. Dit kun je doen door ervoor te zorgen dat jouw producten geleverd worden in uniek bedrukte verpakkingen. Ook kan het zijn dat je bijvoorbeeld een leuke attentie aan je personeel wilt geven. Hiervoor is het dan natuurlijk van belang dat deze ook echt jouw waardering uitstraalt en dat deze uniek bedrukt is.
Wil jij jou producten verkopen met je eigen unieke verpakking? Dan heeft Paktu het juiste aanbod voor jou!

Wat doen de juiste verpakkingen?

Een verpakking kan de keuze van de klant erg beïnvloeden. Een klant koopt sneller een product met een modern en goed uitziende verpakking, dan een product met een verouderde verpakking die de klant niet aanspreekt. Nog een voordeel is dat een unieke verpakking beter in het geheugen blijft hangen bij de klant dan een normale verpakking. Door de juiste uitstraling en attentiewaarde te combineren in design en manier van communiceren zorgt de tastbaarheid voor een extra beleving. Het feit is dat wat mensen vastpakken beter onthouden. Je maakt gebruik van de zintuigen van de koper / ontvanger. Daarnaast heb je ook betere mond tot mond reclame als je een unieke verpakking hebt. Voor het bedrukken van een verpakking zijn de mogelijkheden eindeloos, zo kun je een heel uniek ontwerp laten maken of bijvoorbeeld alleen je eigen logo laten bedrukken op de verpakking. De verpakking zelf kan buitenom het bedrukken natuurlijk ook helemaal op maat gemaakt worden.

Hoe ziet een goede verpakking eruit?

Een goede verpakking is voor iedereen anders. Het wordt bepaald op een paar vlakken. Zo is het belangrijk dat de verpakking aansluit op de doelgroep, daarnaast moet het aan de vereisten van je huisstijl doen zodat klanten jouw bedrijf herkennen aan de verpakking.

De verpakking moet uitnodigend zijn en een tipje van de sluier oplichten. Subtiliteit zorgt voor extra triggers. Schreeuwerig design geeft een goedkope indruk. Door de manier van openen en presenteren van de inhoud start de beleving. De eerste 10-15 seconden zijn bepalend voor de eerste indruk die blijvend is. Dit valt samen met de kwaliteit van het materiaal en drukwerkveredeling van de verpakking. De extra attentiewaarde maakt de beleving compleet. De totale ervaring van verpakking en inhoud zorgt voor een
onuitwisbare indruk.

Denk hierbij aan de kleuren, het lettertype en de stijl. Verder moet de verpakking ook bij het product horen. Is het bijvoorbeeld voor een jubileum, dan mag de verpakking een feestelijk thema krijgen. Tenslotte moet de kwaliteit van de verpakking natuurlijk goed zijn.

 

Wij helpen je graag verder!

Wil jij nieuwe verpakkingen laten ontwikkelen om het maximale uit je product te halen? Neem dan contact op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Maak indruk en zorg dat  je opvalt!

verpakking bedrukken

een paar klanten aan het woord

Onze reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij leveren maatwerk met aandacht. Lees hieronder de reacties vanuit onze klanten.

Super fijne samenwerking met Peter Tuitelaars van Paktu. Productverpakkingen voor diverse klanten samen ontwikkeld. Creatief, meedenkend, snel en goed. Bedankt!

Stan van Asten

Een gaaf concept samen uitgewerkt tot iets bijzonders. Peter denkt goed mee en gaat met je mee op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij je vraag. Wij zijn zéér te spreken over het werk dat hij op korte termijn afgeleverd heeft!

Expandable Movable Spaces

Peter is een fijne vent. Denkt mee en schakelt snel. Voor complexe en uitdagende verpakkingen ben je bij Peter aan het juiste adres.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Voor twee events hebben we voedselbakjes op maat laten maken met eigen ontwerp. Peter heeft kwalitatief hoog werk geleverd, snel en netjes. Aanrader als het om maatwerk gaat.

Koen Vlemmix

Geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL