Maak indruk met je verpakking

Verpakkingen op maat

Ieder product heeft zijn eigen afmetingen en formaat. Een geschikte verpakking vinden kan soms dus erg lastig zijn. Natuurlijk wil je buitenom dat de verpakking goed op maat is ook dat deze speciaal voor jou gepersonaliseerd wordt zodat jij hierin jouw merk naar voren kan dragen. Paktu biedt hier de oplossing voor aan.

Gepersonaliseerde verpakkingen op maat, dat is de specialiteit van Paktu.

Wil jij je cadeau of relatiegeschenk perfectioneren? Dat kan door het leuk te verpakken en ervoor te zorgen dat deze goed op maat is gemaakt. Wij bieden gepersonaliseerde verpakking die precies op maat worden gemaakt voor jouw producten. Voorbeelden zijn bierpakketten, wijnflessen met eigen etiketten, schoenendozen, etc.

 

Wij ontwikkelen de perfecte unieke verpakkingen op maat voor jouw product. Hiermee houden we rekening met een optimale pasvorm en bescherming. Natuurlijk zorgen wij er voor dat jouw merkbeleving goed wordt uitgedragen in de verpakking en gaan we samen met jou in gesprek om de verpakking op maat helemaal naar wens te maken.

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Ben jij opzoek naar die unieke verpakking? Naar de perfecte verpakking op maat waarmee jij opvalt?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag met je in gesprek voor alle mogelijkheden en zorgen voor jou unieke verpakking.

Verpakkingen op maat

een paar klanten aan het woord

Onze reviews

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij leveren maatwerk met aandacht. Lees hieronder de reacties vanuit onze klanten.

Super fijne samenwerking met Peter Tuitelaars van Paktu. Productverpakkingen voor diverse klanten samen ontwikkeld. Creatief, meedenkend, snel en goed. Bedankt!

Stan van Asten

Een gaaf concept samen uitgewerkt tot iets bijzonders. Peter denkt goed mee en gaat met je mee op zoek naar een oplossing die perfect aansluit bij je vraag. Wij zijn zéér te spreken over het werk dat hij op korte termijn afgeleverd heeft!

Expandable Movable Spaces

Peter is een fijne vent. Denkt mee en schakelt snel. Voor complexe en uitdagende verpakkingen ben je bij Peter aan het juiste adres.

Buijtels Buitengewone Tuinen

Voor twee events hebben we voedselbakjes op maat laten maken met eigen ontwerp. Peter heeft kwalitatief hoog werk geleverd, snel en netjes. Aanrader als het om maatwerk gaat.

Koen Vlemmix

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd

Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Molenvelden 33 
5527 GW Hapert