Maak indruk met je verpakking

Verpakkingen op maat

Verpakkingen op Maat

Ieder product heeft zijn eigen afmetingen en formaat. Een geschikte verpakking vinden is meestal erg lastig. Natuurlijk wil je buiten dat de verpakking goed op maat is ook dat deze speciaal voor jou gepersonaliseerd wordt. Dit is belangrijk omdat alleen op deze manier je jouw merk kan laten opvallen. PAKTU biedt hier de oplossing voor aan.

Gepersonaliseerde verpakkingen op maat, dat is de specialiteit van PAKTU.

Wil jij je cadeau of relatiegeschenk perfectioneren? Dat kan door het leuk te verpakken en ervoor te zorgen dat deze goed op maat is gemaakt. Wij bieden gepersonaliseerde verpakking die precies op maat worden gemaakt voor jouw producten. Voorbeelden zijn bierpakketten, wijnflessen met eigen etiketten, schoenendozen, etc.

 

PAKTU ontwikkelt Verpakkingen

Wij ontwikkelen de perfecte unieke verpakkingen op maat voor jouw product. Hiermee houden we rekening met een optimale pasvorm en bescherming. Natuurlijk zorgen wij er voor dat jouw merkbeleving goed wordt uitgedragen in de verpakking en gaan we samen met jou in gesprek om de verpakking op maat helemaal naar wens te maken.

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Ben jij opzoek naar die unieke verpakking? Naar de perfecte verpakking op maat waarmee jij opvalt?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij gaan graag met je in gesprek voor alle mogelijkheden en zorgen voor jou unieke verpakking.

Verpakkingen op maat
attentie voor personeel
attentie voor personeel

geef het gehele proces uit handen

Bespaar tijd en Laat PAKTU je Helpen.

PAKTU ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

Wij geven je graag meer informatie, neem via onderstaand formulier contact op of bel ons gewoon!

Wil je graag meer informatie?

Wij staan voor je klaar

PAKTU | Tel: 06 51 45 80 36

Email: info@paktu.nl

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert
Telefoon: 06 51 45 80 36
KvK: 72388765
INFO@PAKTU.NL

 

 

Molenvelden 33 
5527 GW Hapert