PAKTU, wie zijn wij.

Ik ben Peter Tuijtelaars en eigenaar van PAKTU. Mijn hele leven ben ik werkzaam in de grafische industrie. Alle facetten van deze mooie industrie met diverse technieken heb ik in 32 jaar mogen ervaren en toe kunnen passen. De laatste 25 jaar als manager van een drukkerij.

De reden waarom ik PAKTU heb opgericht is omdat ik graag met drukwerk bezig ben. Daar sta ik elke ochtend vrolijk voor op. Bovendien is het nog steeds een goed middel om, naast je online activiteiten, in te zetten voor productpresentaties of als tool bij het aanbevelen van je dienst. Het maakt je tastbaar en door de combinatie van zicht en tast kun je een bijzondere indruk achterlaten.

De rol is wel anders, omdat je het voor een geselecteerde doelgroep moet inzetten vind ik, en niet meer als massa product zoals in het verleden. Maatwerk en dat is een andere marktbenadering dan de reguliere grafische onderneming.

Ik werk met alleen maar specialisten op het gebied van design, print en afwerking. Afhankelijk van het product zijn er diverse disciplines nodig en mijn ervaring is dat geen enkele onderneming overal even goed in is. Dus ik combineer het beste van alle technieken om jouw uitstraling optimaal te maken.

Dat levert onderscheidende producten op waarmee jij indruk kunt maken op jouw klant en waardering genereert. Als extra service kunnen we verspreiding, verzending of fulfillment toepassen om je totaal te ontzorgen. 

Graag tot ziens !

Vriendelijke Groet,

Peter Tuijtelaars

PAKTU Print & Packaging Solutions

 

PAKTU Print & Packaging Solutions